Προϊοντα

Αντιπροσωπεύουμε, υποστηρίζουμε και αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας απολύτως εξειδικευμένα στον χώρο του πολιτισμού με αντικείμενο την οργάνωση, επιμέλεια και ανάδειξη του συνόλου των πόρων που διαχειρίζονται τα μουσεία, τα αρχεία, οι βιβλιοθήκες και οι ιδιωτικές συλλογές.

Smartify

Σκοπός του Smartify είναι η δημιουργία ουσιαστικών συνδέσμων μεταξύ τοποθεσιών ιστορικής σημασίας (όπως μουσεία, γκαλερί, μνημεία) με το κοινό τους μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών και AI.

Είτε εντός του χώρου είτε απομακρυσμένα, οι φίλοι των τεχνών χρησιμοποιούν το Smartify για να μάθουν νέες πληροφορίες, να δημιουργήσουν συλλογές με τα αγαπημένα τους εκθέματα, να παρακολουθήσουν προσωποποιημένες περιηγήσεις και να ανακαλύψουν νέους χώρους ενδιαφέροντος δίπλα τους.

Οι χώροι που συνεργάζονται με το Smartify έχουν στα χέρια τους ένα εργαλείο με το οποίο μπορούν να προσφέρουν τις πιο έντονες εμπειρίες στο κοινό τους, να βελτιστοποιήσουν τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών τους και να δημιουργήσουν νέους τρόπους εσόδων.

Το Smartify δείχνει τον δρόμο προς την ψηφιοποίηση του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Ως η μεγαλύτερη πλατφόρμα μουσείων, στο Smartify έχουν αναπτυχθεί οι ψηφιακές συλλογές περισσότερων από 700 μουσείων και πολιτιστικών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, όπως το MOMus, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Smithsonian American Art Museum, η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου και πολλά άλλα.

Σε συνεργασία με την Smartify.